REGISZTRÁCIÓ

DOKUMENTUMTÁR

PROGRAMISMERTETŐ

OFEO   ›   Jelentkezés   ›   Óvodai regisztráció

OFEO

Programismertető

Óvodai regisztráció

Támogatói jelentkezés

Sajtószoba

Kossuth Rádió - A Hely

ÖRÖKBE FOGADOK EGY OVIT – RIPORT A KOSSUTH RÁDIÓ HELY CÍMŰ MŰSORÁBAN

Rádió1 - Országos óvodatámogató program indult

Minden kisgyermekes családnak van felesleges holmija, ezekkel is segíthetnek a halmozottan hátrányos helyzetű gyermekeknek

BORS - Mozgalmat indítottak az anyukák

Az egész országban több mint 500 hátrányos helyzetű óvoda működik, a mozgalom már harmincon segített.

Szeretlek Magyarország

A mélyszegénységben élő gyermekeknek lehet segíteni már nem használt, de jó állapotú ruhákkal, játékokkal, de akár szappannal, takaróval is.

Adatfrissítés

Frissítjük az Örökbe fogadok egy ovit! rendszerében regisztrált intézmények adatlapjait. Így rögzíteni tudjuk a személyi változásokat, frissítjük azokat az információkat, amiket az örökbefogadók felé mutatunk az intézményekről, a gyerekekről.

Ezért arra kérünk minden kapcsolattartót, hogy frissítse az adatokat a regisztrációs felületünk újbóli kitöltésével.

Kitöltés menete:

    1. Ellenőrizze, frissítse az adatokat a lenti űrlapon. (Ha ellenőrizni akarja a jelenlegi adatait, itt tud rákeresni az intézményére ID-azonosító és név alapján.)
    2. A változás nélküli válaszokat egyszerűen másolják be az adatlapról a regisztrációs felületre a témához tartozó mezőbe. Röviden! ki is egészíthetik azokat.
    3. Vannak új mezők és kérdések, amik a mi munkánkat segítik, valamint a tevékenységünkkel kapcsolatos visszajelzés miatt is fontosak.
    4. A NINCSLISTÁT kérem úgy frissítsék, hogy azok az eszközök kerüljenek a sor elejére, amiket a jó minőségű feleslegüket felajánló családoktól be tudnak fogadni. Amiket a hátrányos helyzetű gyerekek szülei nem tudnak megadni a gyermekeiknek az intézményben és otthon. A lista második részébe kerüljenek a vágyak, a nagyobb dolgok (sok örökbefogadó megijed akkor, amikor nem látja a listán például gyermeke jó minőségű ruháinak, játékainak befogadási lehetőségét. Azt érezheti, hogy nem megfelelő (túl kicsi) az intézmény felé érkező támogatási szándéka.).

Fontos kiemelnem, hogy a mozgalom egy kapcsolatteremtő kezdeményezés. Mi összehozzuk a két szereplőt, Önöket és az örökbefogadókat egymással, onnantól kezdve az Önök visszajelzései mentén tud épülni ez egy szép kapcsolattá, ami évekig tarthat. Az adatlap az első információ, amit Önökről olvasnak: nyissák ki a szívüket és mutassák meg azt, amit olyan kevesen látnak.

Intézmény azonosító:
(A korábbi regisztráció során küldött intézmény azonosító, amely az online adatlap alján is látható.)

ID

Intézmény és kapcsolat

1 %
A gyermekek hány százaléka él hátrányos helyzetű családban az Önök tapasztalata szerint? Kérjük az alábbi skálán adja meg %-ban.

Nincslista

Háttérinformációk

Mutassa be az intézményt! Ki a fenntartó? Milyen állapotban van az épület (régi/új, hiányosságai, előnyei, különlegessége)? Milyen szerepet tölt be a település életében? Milyen terveik vannak a jövőre nézve?

Javaslat